Lotje Opdam

"Als klein meisje zag en voelde ik van alles maar ik wist niet wat ik er mee moest. In die tijd waren mijn ouders ook niet bij machte om mij daarbij te helpen. Ik voelde mij onbegrepen en alleen. Naar mate ik ouder werd heb ik geleerd hoe ik deze gevoeligheid in kan zetten om kinderen en volwassenen die zich onbegrepen voelen een stem te geven waardoor een ander ze wel begrijpt. Ik zie dat de band tussen ouder en kind versterkt en en ik zie dat een ieder weer lekkerder in zijn vel zit."

Door mijn levenservaring en het beste uit verschillende opleidingen samen te voegen help ik jou om jouw kind te begrijpen en hoe je hem of haar op een fijne manier kunt ondersteunen. Ik ben gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Werker, Luisterkindwerker, Sensikids Coach, Pedagogisch Coach /  Beleidsmedewerker, Intuition Practitioner en Aurareader.

Voor kinderopvangcentra ben ik inzetbaar als pedagogisch coach. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

"Via via ben ik bij Lotje terecht gekomen, ik heb haar een email gestuurd met daarin mijn vraag wat betreft mijn oudste zoon van 4 jaar. Ik was heel erg benieuwd wat zij met die paar gegevens die zij van mij had gekregen zou kunnen doen. Met tranen in mijn ogen heb ik haar afstemming gelezen, het klopte precies met hoe onze zoon is. Erg fijn om naast bevestiging ook informatie te krijgen die wij als ouders anders ervaren dan onze zoon zelf. Ook hoe hij tegen ons als zijn ouders zijnde aankijkt. Na deze fantastische ervaring ook mijn middelste zoon een afstemming laten doen. Erg benieuwd naar zijn verhaal zijn we de mail gaan lezen. Ook klopte dit weer precies met hoe hij is. Ook met deze informatie kunnen we weer verder. Namens ons allemaal heel erg bedankt Lotje! We hebben inmiddels de mevrouw van de GGD die de triple P methode bij ons thuis kwam inzetten tot ziens gezegd."

Melissa van Dijk

Zet de eerste stap

Zorg net als Melissa voor rust voor jezelf én je kind.

Scroll naar top